Happy moments #17

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Sunny days

Yes, wat een heerlijk weer was het! Wij leven dus ook grotendeels buiten, heerlijk. Buiten eten, buiten spelen, genieten! En oké, ik beken: zeker dat buiten eten met de kleine man vind ik heel fijn. Noud is druk aan het oefenen met zelf eten en daarbij gebeurt het regelmatig dat er meer naast de mond dan in de mond beland. Buiten maakt dat natuurlijk een stuk minder uit 😉

Vrije dag

Tja en alsof het mooie weer nog niet genoeg is, hadden manlief en ik een extra vrije dag, met Hemelvaart! Nooit een straf natuurlijk. Wij gingen deze dag lekker naar de camping bij mijn ouders. Nooit verwacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar ik snap waarom mensen kamperen zo fijn vinden. Noud vindt het fantastisch: wij zaten voor de tent en Noud loopt lekker in de speeltuin te spelen, die echt een paar meters voor de tent ligt!

Eerste bbq

Ik vind een bbq op zijn tijd heerlijk! Dit prachtige weer vraagt natuurlijk om een bbq, en dat deden we dus ook. Gezellig met de schoonfamilie.

Game night

En het was ook weer eens tijd voor een spelletjes avond. We speelden ticket to ride. Een van onze favorieten!

Andere auto

Tot slot. We kochten een andere auto. Onze auto kreeg wat kuren en had wat onderhoud nodig. We zijn voor een stationcar gegaan en we hopen natuurlijk op veel veilige kilometers.

Dit was mijn week. Ondanks dat ik me niet fit voelde, een week met vele mooie momenten! Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *