Happy moments #16

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Babyzwemmen

Jaaaa, we gingen eindelijk weer een keertje. We waren door omstandigheden al een tijd niet geweest. We hadden geluk, ondiep water, Noud’s favoriet, dus hij kon z’n lol niet op.

Zon

Yes! Eindelijk weer eens mooi weer. Werd het ook nodig tijd voor. Noud heeft op de dagen met het mooie weer hele dagen buiten gespeeld. Blijer kan je ons kind niet krijgen. Spelen, ontdekken, spelen en nog eens spelen.

Geitjes knuffelen

Ik ging weer met Noud naar de kinderboerderij en het was een stuk rustiger dan in het weekend. Noud kon dus ook rustig met de geitjes knuffelen (o ja, en mama dus ook!). Zo grappig, Noud loopt daar op de kinderboerderij alsof hij nooit ergens anders is geweest. Hij loopt zo op de grote koeien af, en is nergens bang voor. Deze mama trouwens wel, vooral voor die grote koeien.

Familie weekend

Het was natuurlijk moederdag en naast dat ik zelf als moeder heerlijk verwend werd (daarover straks meer), gingen we ook naar mijn lieve moeder en schoonmoeder. Op zaterdag zochten we mijn ouders op, die op de camping stonden. Noud kon z’n lol niet op daar, de caravan stond namelijk vlakbij een speeltuintje, dus hij was lekker aan het spelen terwijl wij voor de caravan lekker van het weer zaten te genieten. Op zondag gingen we gezellig langs bij mijn schoonouders, waar Noud heerlijk heeft geschommeld. Nodig tijd om onze schommel ook te installeren!

Moederdag

Voor mij natuurlijk ook moederdag. Ik kreeg de orders dat ik voor half 9 niet beneden mocht zijn, kreeg een heerlijk ontbijt en Noud had zelf een prachtig cadeautje gemaakt!

Hoe was jullie week? Geniet van de aanstaande week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *