Happy moments #15

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Kapper

Ja, ik ging eindelijk weer eens naar de kapper! Mijn vaste kapster was er weer en ik was heulemaal klaar met mijn lange, slierterige, knopende haren. Ik wilde het anders. Ik wilde eigenlijk voor een lange bob gaan, maar daarvoor was mijn voorste laag eigenlijk nog net te kort. Het is nu dus op één lengte geknipt, valt nu op mijn schouders en even een fris zomers kleurtje er in. Ik vind het heerlijk om lekker naar de kapper te gaan, ultieme ontspanning!

Uit met een vriendin

Zaterdag ging ik lekker een avondje uit met mijn beste vriendinnetje! We gingen lekker tapas eten bij Tapasco (aanrader!) en vervolgens naar de bios. We besloten voor een lekkere, simpele film te gaan: Het Verlangen met Chantal Janzen. Ik vond hem hilarisch. Het was zo’n film die lekker wegkijkt en waar je niet al te moeilijk over na moet denken. Wel heel anders dan die ‘doorsnee’ Nederlandse romcoms.

Lang weekend

Ik bleek bevrijdingsdag lekker vrij te zijn! En dat betekende dus een lang weekend, want maandag is altijd een vrije dag. Noud ging vrijdagochtend nog wel naar de crèche, maar ’s middags haalde ik hem lekker op en brachten we de middag gezellig samen door.

Mooi weer

And last but not least, het was dit weekend eindelijk weer eens mooi weer. Genieten! Vooral zondag was heerlijk, waar we veel tijd buiten heb doorgebracht. Kom maar door met dit mooie weer (en de weersvoorspelling voor de komende week die negeer ik hoor: las ik nu iets over vorst?!)

Hoe was jullie week? Fijne maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *