Happy moments #13

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?


Paasmaandag

Een extra vrije dag, om te genieten van mijn gezinnetje! Dat is natuurlijk altijd goed. We hadden ook heerlijk helemaal niets gepland die dag. We zouden alleen in de ochtend even gaan zwemmen met zijn drieën. Helaas viel dit (letterlijk) in het water, want ons ventje kreeg koorts en zat te bibberen in het zwembad. We besloten maar weer naar huis te gaan en hij heeft de hele middag geslapen.

Vrije avond

Ik had de afgelopen week een ongelooflijk drukke week met werk. Ik ben iemand die het moeilijk vind om haar agenda (en grenzen) goed te beheren en zo kwam het dat ik 3 avonden aan het werk was. Aan het eind van de week kon je me opvegen, zo ongeveer, maar had ik ook eindelijk een vrije avond. Wat een heerlijk gevoel was dat.

Uitjes

Samen met manlief en kind ging ik zaterdagmiddag even lekker de stad in. Ik kan je wel vertellen, als je met man en kind gaat dan ben je heel doelgericht bezig. We kochten schoenen voor de kleine man (dat was ook hoognodig!) en ik moest nog wat ruilen bij de Hema. Daar gingen we dan ook gelijk maar lunchen en toen was de kleine man er ook wel weer zat van en gingen we naar huis. We gingen overigens met de bus, dat vond de kleine man een groot feest!

Op zondag gingen we even naar de kinderboerderij. We waren er al twee keer eerder geweest, maar toen was hij dicht in verband met vogelgriep. Nu was hij weer open en er waren jonge geitjes! Mijn missie voor die dag was om de jonkies even te aaien en dat is gelukt. Noud vond de kinderboerderij overigens ook geweldig. Geitjes aaien, koeien aaien, op de tracker zitten. Hij was er zelfs stil van en dat gebeurt niet vaak 😉

Mijn week bestond dus uit veel werken en genieten van de tijd vrij met mijn gezin! Wij gaan er graag even op uit als we vrij zijn: naar een speeltuintje in de buurt, een stuk wandelen of zoals afgelopen weekend echt even op stap. Fijne week!

2 gedachten over “Happy moments #13”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *