Happy moments #11

 Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee?

Gezelligheid

Deze week had ik veel gezelligheid op de agenda staan. Bij vriendinnetjes op visite, vriendinnetjes bij mij op visite. Heerlijk, ik hou er van! Tevens stond het weekend in het teken van gezelligheid. Vrijdag kwamen manlief zijn broers lekker eten en spelletjes spelen. Zaterdag kwam een vriend op visite. Helaas, heb ik daar weinig van mee gekregen, want ik lag gevloerd door een buikgriep op bed. Zondag ging het gelukkig alweer wat beter en gingen we met vrienden naar Nienoord.

Middagje op stap

Samen met manlief, Noud en vrienden en hun kleintje gingen we naar familiepark Nienoord. Jeetje, wat is dat leuk zeg! Voor alle leeftijden is er echt wat te doen. De kinderboerderij vond Noud een gróót succes. Geitjes aaien, achter de dieren aanlopen, één groot feest. De glijbanen waren ook een succes. Ze hebben daar zo’n megahoge glijbaan, waar je met matjes vanaf moet. Daar zijn we ook samen vanaf gegaan, ook een groot feest. De draaimolen, ook een groot succes. Echt een leuk uitje met kinderen! Voor herhaling vatbaar.

Werk

Op mijn werk kreeg ik deze week ook nog goed nieuws, waar ik echt onwijs blij mee ben.

Nieuwe schoenen

Tja, waar kan je deze vrouw nu altijd blij mee maken? New shoes! Er was een tijd dat ik echt elke week wel nieuwe schoenen kon kopen, mijn schoenenkast puilde ook echt uit. Dit is echt een stuk verminderd, maar aangezien mijn oude Adidasjes volledig versleten waren, werd het tijd voor nieuwe sneakers. Manlief zocht ze voor me uit en het zijn deze mintblauwe Adidas Superstars geworden. Ik moest even wennen aan de kleur, maar ben er heel blij mee! En ze zitten vét lekker!

Hoe was jouw week?

2 gedachten over “Happy moments #11”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *