Happy moments #10 – Family

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn afgelopen week. Dit doe ik aan de hand van een aantal happy moments die ik deze week heb mee gemaakt. Op deze manier wil ik graag stil staan en dankbaar zijn voor de mooie momenten, hoe klein ook. Daarmee hoop ik wat positiviteit te kunnen delen! Lees je weer mee? Ik moet even in mijn gedachten graven wat ik deze week allemaal heb gedaan. Volgens mij was de week vrij rustig en normaal.

Autostoel

Zoals jullie afgelopen vrijdag al hebben kunnen lezen, hebben we (eindelijk) een autostoel groep 1 opgehaald. Wij zijn er ontzettend blij mee, en nog belangrijker: Noud zit er als een koning in! Op naar veel veilige ritjes!

Jas

Zo kan je nog nergens een leuke tussenjas vinden en zo heb je er ineens twee! Bij de Kik (een duitse keten, schijnt) liep ik tegen de grijs/groene jas aan. Die moest mee, ook al was maat 92 de kleinste, want papa heeft namelijk net zo’n jas! Die is dus alvast voor het najaar. Tevens zag ik deze blauwe softshell jack ook nog, die er wel in maat 86 was, dus ook die ging mee!

Buiten spelen

Je kunt Noud niet gelukkiger maken dan door samen buiten te spelen. Overigens konden we deze week zelfs samen buiten lunchen en zijn we veel buiten geweest. Niet alleen Noud ging buiten spelen, ook Amy en Frits mochten afgelopen weekend voor het eerst naar buiten. Veel zijn ze niet buiten geweest, het zijn helden op sokken wat dat betreft, bij elk geluidje sprintten ze weer naar binnen.

Zondag familiedag

Gisteren was echt de heerlijkste dag van de week. We hadden eens een weekend zonder afspraken (het verjaardagsseizoen is afgelopen) en besloten daar volop van te genieten. Zaterdag de huiselijke dingen en zondag gingen we er lekker op uit. We gingen ontbijten (het was trouwens eerder lunch qua tijdstip, maar we waren nog net op tijd voor de ontbijtjes van €1,-) bij de Ikea en struinden nog even door de Ikea. Ik wilde lijsten hebben, maar daar ben ik niet voor geslaagd. Toen we terug waren, zijn we op de fiets gestapt en lekker naar het park gegaan. De kinderboerderij was nog steeds dicht vanwege vogelgriep, maar de speeltuin was ook geslaagd. Burgerlijker kun je het volgens mij niet krijgen, maar wat heb ik genoten van deze dag met mijn gezin! Ik ben een rijk mens!

Hoe was jouw week? 

2 gedachten over “Happy moments #10 – Family”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *