Happy moments #1

Ik ben begonnen met het schrijven van mijn dagboeken, maar ik merk dat ik dit niet meer met plezier doe en volgens mij zijn ze ongelooflijk saai om te lezen. Dus besloot ik om te starten met happy moments. Wekelijks deel ik een aantal mooie momenten met jullie uit mijn afgelopen week.

Vakantie

Wellicht hebben jullie het wel gemerkt, afgelopen week was het wat stiller op mijn blog. Met een goede reden, want ik stond op de lange latten! Ik genoot van een week met mijn gezin en familie, van de sneeuw en van het skiën! Wintersport blijft toch echt mijn nr. 1 vakantie! Naast het skiën, speelden we veel spelletjes. Internet ging om 22.00 uur uit de lucht, overdag stond ik op de ski’s dus ik had weinig tijd om mijn online leven bij te houden. En stiekem vond ik dat wel behoorlijk relaxed!

Ontwikkelsprongen

Afgelopen week heeft Noud echt mega sprongen gemaakt in zijn ontwikkeling. Hij gaat zelf helemaal staan, zonder zich ergens aan vast te houden. Kopieert heel veel gedrag. Probeert vormpjes in de vormenstoof te drukken. Kletst nog meer dan hij al deed. Het blijft bijzonder om al deze ontwikkelingen te zien en vooral hoe snel het gaat. Stiekem vraag ik me soms af: waar is mijn kleine jongetje gebleven?

Lezen

Ik heb eindelijk weer de leesflow enigszins te pakken. Ik pak s avonds vaker een boek ipv een serie aan te zetten en maar eindeloos voor de tv te hangen. Daar word ik blij van. Tijdens de vakantie heb ik zelfs een week lang geen laptop of tv aangehad en ik heb dit 0 gemist. Ik hoop dus dat ik dit thuis een beetje door kan blijven zetten. Ik ben zo enthousiast, dat ik gelijk een nieuw boek heb besteld!

Wat waren jouw happy moments van afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *