Happy birthday!

Hiep hiep hoera! Ik was gisteren in de gloria. 28 kaarsjes mocht ik uitblazen. Hoewel ik het niet groots gevierd heb (dat komt nog), wilde ik gisteren toch er even bij stil staan. Ik besloot om samen met Noud even de stad in te gaan om wat te shoppen (hij had echt nieuwe schoenen nodig, jeetje, wat gaat dat hard). Daarbij besloot ik dat ik dan ook gelijk wel een taartje kon eten, ik bedoel, je wordt maar één keer 28!

Little Lovely Living

Waar ik normaal vaak even bij Denderz aan ga, omdat het daar zo leuk zit en er een hele fijne speelruimte voor de kindjes is, besloot ik dat het wel eens tijd werd voor wat anders. Ik besloot daarom naar Little Lovely Living te gaan. Ik werd op slag verliefd op de heerlijk vrolijke zoete inrichting. Ik ging eerst maar even zitten en wat drinken. Ik bestelde voor Noud een kids special, een flesje drinken en een mini-donut. Voor mezelf nam ik een cappucino. Ik wilde eigenlijk ook nog iets van een taartje hebben, maar daar kwam ik niet uit, dus ik besloot dat dan maar over te slaan.

Eten & drinken

Toen ze de cappucino kwam brengen, was ik op slag weer verliefd. Wat een heerlijke mokken, ook zo vrolijk en zoet! Kijk nou hoe lief. Er zat een koekje bij (denk ik) in de vorm van een ijsje, maar die durfde ik niet op te eten 😉 Voor Noud brachten ze een flesje appelsap en dus de mini-donut. Wow, suiker- en kleurstoffenbom! Dat was overigens één van de redenen waarom ik voor mezelf niet iets uit had gezocht, want men, alles is daar gekleurd. Nou ben ik daar helemaal niet zo van, doe mij dan maar gewoon een stuk appeltaart. Ze hebben ook allemaal milkshakes en softijs met namen als unicorn enzo, maar nu met de zwangerschap is dat natuurlijk helemaal geen optie. Noud heeft overigens 2 mini hapjes van de donut gehad en bleek het niet zo lekker te vinden, dus ik heb die zelf maar opgegeten.

Shoppen

Na het drankje, liep ik nog even met Noud door de winkel. Ze hebben daar echt hele leuke dingen voor een baby- en/of kinderkamer. Ik ga daar zeker nog eens voor terugkomen, zodra we meer weten welke stijl we de kamers gaan doen. Overigens kun je hier ook hele leuke kraamcadeautjes vinden!

Voor een drankje en om te shoppen kom ik hier zeker nog eens terug. Het eten spreekt mij persoonlijk niet aan, dus dat laat ik over aan de unicornlovers 😉 

Kende jij Little Lovely Living al?

3 gedachten over “Happy birthday!”

  1. Hey Kim! Wat leuk dat jij ook blogt! (zusje van My Lan) Kwam toevallig via FB op jouw blog terecht. Ben al vaak langs Lovely Little Living gelopen, maar nooit naar binnen gegaan. Super schattig tentje; daar hebben we niet veel van in Groningen! Dat kopje cappuccino is echt té schattig. Zou ik ook wel willen hebben ♥

    1. Hey My Linh! Wat grappig, ik ga je blog straks even bekijken. Ik ben echt nog beginnend blogger, moet nog veel leren. Maar vind het vooral leuk, dus dat is volgens mij het belangrijkste.
      De kopjes zijn ook te koop, dus je kan helemaal los. En inderdaad super schattig en uniek winkeltje! Het is te zoet voor woorden!

      1. Iedereen moet ergens beginnen, toch? En ik ben het helemaal met je eens: als het maar leuk is 😀 Bedankt voor de tip over de kopjes trouwens; ik vind ze echt super leuk! (Nu nog leren om zo’n heerlijk schuimende cappuccino te maken 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *