Fotofabriek

 

Wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op foto’s. Overal in mijn huis hangen foto’s. Momenteel veel van Noud uiteraard, maar ook van onze bruiloft, familie, vriendinnen en noem het maar op. Het enige wat nog miste in ons huis was een mooie foto van onze bruiloft op canvas (want ja, ik ben ook nog eens dol op canvas). Deze bestelde ik bij de FotoFabriek.

De FotoFabriek

Ik kende de FotoFabriek nog niet (shame on me), en dat terwijl ze in m’n hometown zitten! De website van de FotoFabriek sprak mij gelijk aan. Hij is duidelijk, overzichtelijk en snel. Op de homepage staat heel overzichtelijk welke producten er allemaal te bestellen zijn én wat me gelijk opviel is dat er achter de producten waar een actie mee is, dat ook gelijk staat. Handig! Tevens vind ik het plezierig dat er niet allemaal afleidende factoren om heen staan, je ziet in één oogopslag waar je moet zijn. Tot slot zag ik dat je echt uit heel veel producten kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor wanddecoratie (bijvoorbeeld een foto op canvas, waar ik naar op zoek was), fotoboeken, kaarten, kalenders, cadeau’s: noem het maar op.

De editor

Software downloaden? Dat is niet nodig bij de FotoFabriek! Je kunt namelijk gebruik maken van de online editor. De editor is net als de website: duidelijk, overzichtelijk en snel. Als je ergens op klikt weet je precies wat het is, het staat er namelijk gewoon. Niet met onduidelijke pictogrammen of wat ook. Je kunt ook niet uit 1000 dingen kiezen, dus misschien voor de echte fotofanaten is dit te minimaal, maar voor mij is dit perfect! Het enige wat ik jammer vind is dat je in het project zelf niet meer van formaat kan wisselen. Ik had bijvoorbeeld eerst gekozen voor een staand formaat, maar besloot toen ik de foto uit had gekozen dat liggend toch handiger was. Dan moet je dus een ander project aanmaken, in je bestaande project kan je niet wisselen. Nou is dat geen grote ramp, maar je moet wel weer even opnieuw je foto uploaden.


De canvas

Laat ik als eerste nog wat zeggen over de levertijd, want jeetje, wat ging het vlot! Ik bestelde de foto op zaterdagochtend en dinsdag had ik hem al in huis. Heel fijn, als je nog last minute wat moet bestellen (bijvoorbeeld voor moederdag dat er ook alweer bijna aan zit te komen 😉 )  Ik ben super blij met het eindresultaat en de foto staat in mijn woonkamer te pronken! Het viel me overigens op hoe dik de lijst is. De kwaliteit ziet er hartstikke goed uit en het voelt hartstikke stevig aan. Nogmaals, ik ben er ontzettend blij mee!

Ken jij de FotoFabriek en hun producten al?

*Dit artikel bevat gesponsorde content*

 

 

2 gedachten over “Fotofabriek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *