Emotie-kopen

Van de week liep ik naar de winkels bij ons in het dorp (dat klinken er meer dan er zijn). Ik voelde me niet helemaal happy en ik heb dan enorm de behoefte om te gaan kopen. Emotie-kopen noem ik het.

Emotie-kopen

Ik kan dat heel goed. Als ik me rot voel, kunnen een paar nieuwe schoenen/een mooie outfit/een gave tas me een heel gelukzalig gevoel geven. En ja, ik weet het, het is heel materialistisch. Maar weet je, ik ben ook wel een beetje materialistisch en volgens mij is daar niks mis mee. Los daarvan, vroeger kon ik dus heel goed emotie-kopen. Ik kon heel gelukkig worden van een middagje shoppen.

Verleden tijd?

Je las net al, ik sprak in de verleden tijd. Doe ik dan nu niet meer aan emotie-kopen? Uh, jawel hoor, alleen er heeft een verschuiving plaats gevonden. Afgelopen week liep ik dus naar de winkel en had ik een hoge behoefte voor emotie-kopen. Ik had al besloten dat ik wat leuks zou gaan kopen voor Noud. Ik word daar nu heel gelukkig van. Een leuke outfit, leuk speelgoed. Ik wilde voor wat speelgoed gaan, maar ik kon niks leuks vinden. Daar is ook wel iets veranderd: eerder kocht ik dan wat, maakt niet uit wat. Misschien word ik ouder en wijzer šŸ˜‰

Doen jullie ook wel eens aan emotie-kopen? En wat koop je dan het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *