DIY: Een origineel huwelijkscadeau

We hadden laatst een bruiloft van goede vrienden. Ik vind een cadeau voor een bruiloft altijd ingewikkeld. Gelukkig maken bruidsparen het de gasten tegenwoordig wat makkelijker door een cadeautip op de kaart te zetten. Vaak is dit geld, maar geld in een envelopje vond ik wat suf, dus ik zocht een leuk alternatief.

Inspiratie

Ik ben geen Pinterest liefhebber, maar voor inspiratie beland ik er toch regelmatig op. Zo zocht ik op bruiloft geld schenken en er komen zo een heleboel ideeen uitrollen. Twee ideeen spraken mij het meest aan.

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

Het cadeau

Ik besloot met het laatste cadeau aan de slag te gaan.

Benodigdheden:

  • Fotolijst (een diepe, waarin rolletjes geld passen)
  • Een kaartje of plaatje voor in het fotolijstje
  • Garen voor de rolletjes geld
  • Plakband

Ik kocht een fotolijst bij de Xenos, maar ook de Ikea heeft ze bijvoorbeeld. Ik zocht het plaatje op internet, maar je kan ook kiezen voor een kaartje. Dan is het geld rollen en in het fotolijstje plakken. Je  kunt er nog voor kiezen om extra versiering toe te voegen, maar ik vond het in mijn geval te druk worden.


Zo simpel is het, maar ik vind het persoonlijk net wat leuker dan alleen een envelop met een kaartje. Ik pakte het nog leuk in, deed er een kaartje op en een zakje met snoephartjes en klaar was Kim (en de rest!).

Vind jij een bruiloftscadeau ook altijd lastig om leuk aan te kleden? Kijk dan zeker eens op Pinterest en zoek op: bruiloft geld schenken. Je vindt de leukste ideeën!