De meest vervelende schoonmaakklusjes

Even met de beentjes omhoog terwijl de vloer opdroogt! Dat vind ik dan weer niet vervelend 😉

 

Het huishouden. Ik ben er niet zo goed in. Ik heb er ook gewoon een hekel aan. Maar er zijn een paar klusjes die ik echt helemaal verschrikkelijk vind. Vandaag deel ik je met ze!

Stofzuigen

Ik doe het dagelijks, en het is ook wel nodig met 2 katten en een dreumes. Ik vind het zo’n verschrikkelijk klusje, vooral als je dan net de stofzuiger ziet en toch nog een kruimeltje hebt gemist!

De was

Ook zoiets waar ik een hekel aan heb. De was in de machine doen is tot daar aan toe. De was ophangen of in de droger doen, dat lukt ook nog wel. Maar dan begint het feest: was opvouwen, in de kasten leggen en met een beetje pech moet er ook nog gestreken worden! Nou, dan ben ik inmiddels al afgehaakt hoor.

Ramen lappen

Oh no, echt niet! Wat een hel vind ik dat zeg. En dan ben je klaar en dan zie je nog strepen en kan je eigenlijk op nieuw beginnen. Need I say more?

Afwassen

Wij hebben al een hele tijd een vaatwasser, dus dit is niet zo zeer meer aan de orde, maar toen we er nog geen hadden? Ik had er zo’n hekel aan. Ik deed het ook pas als het echt nodig was en ik liet de boel drogen in het afdroogrekje. Gelukkig heeft manlief een hekel aan een rommelige keuken, dus meestal nam hij dit klusje dan op zich (net als hij nu vaak het meest in de keuken doet).

Haha, zoals je wel kunt lezen: ik vind niks echt leuk in het huishouden. Toch vind ik het sinds ik moeder ben en een klein ukje over de vloer heb lopen (en daar voor natuurlijk kruipen) een stuk belangrijker. Nu met de zwangerschap en m’n nesteldrang is ons huis nog nooit zo netjes geweest. Ook beheers ik de Franse Slag uitstekend! 

Wat vind jij het meest vervelende klusje in het huishouden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *