2 jaar getrouwd

Gisteren waren manlief en ik 2 jaar getrouwd. 15-05-2015 gaven we elkaar het ja-woord en beloofden we elkaar trouw in voor- en tegenspoed. Tijd om eens terug te blikken op deze prachtige dag.

Jubileum

Wij zijn heel romantisch en hebben het dus gevierd bij kaarslicht met een mooie bos bloemen en een heerlijk diner. Ahum. Nee wij zijn allebei niet heel romantisch aangelegd. We hebben er wel even bij stil gestaan, en wat lekkers voor elkaar gekocht, en s avonds lekker op de bank samen een serietje gekeken. Gewoon in ons huispakkie. Heerlijk knus.

15.05.2015

Onze dag twee jaar geleden was perfect. Als ik nu terugkijk zou ik niets anders willen doen. We hadden overal ruim de tijd voor gepland en dat maakte dat het super rustig en ontspannen was. Alles was goed geregeld en ik hoefde me nergens druk om te maken (dat kan ik namelijk heel goed). Ook het weer was ons goedgezind, want we kregen zelfs nog zon! De ‘professionals’ die we hadden ingehuurd, zoals de fotograaf en de chauffeur waren heel professioneel. De fotograaf was overal, maar onzichtbaar. Dit zorgde voor heel veel mooie spontane foto’s, precies zoals we graag wilden. Hetzelfde voor de chauffeur, ze was waar ze moest zijn en we konden de auto gebruiken zoals we wilden. We waren met een intiem groepje overdag en dat was heel fijn. De ceremoniemeester had voor de grote dag al veel geregeld en met ons meegedacht, wat het meest handig was en op de dag zelf, zorgde hij er voor dat alles perfect verliep! De locatie was perfect, professioneel en meedenkend.

S avonds hebben we ons huwelijk gevierd met een knalfeest met vrienden en familie. Hier waren meer genodigden maar nog steeds overzichtelijk. Dat feest was fantastisch en ook weer hulde aan de locatie: alles was tot in de puntjes geregeld.

Ik denk nog geregeld terug naar onze bruiloft en doe dat nog altijd met een grote lach. Het is oprecht een van de mooiste dagen uit mijn leven waarin de liefde centraal stond! 

2 gedachten over “2 jaar getrouwd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *