Over Happy Little Fox

Welkom! Wat leuk dat je op Happy Little Fox beland bent.

Wie is het?

Is het een vrouw? Ja. Heeft ze blond haar? Ja. Heeft ze een bril? Nee, maar wel contactlenzen. Heeft ze blauwe ogen? Ja.

Nee gekheid natuurlijk (oké, de vragen zijn wel eerlijk beantwoord). Ik ben Kim, de vrouw achter Happy Little Fox. Ik ben 27 jaar, getrouwd  met de allerliefste man en moeder van de allerliefste zoon (februari 2016). De dagelijkse zorg voor mijn zoontje, vraagt het meeste van mijn aandacht op een dag, maar daarnaast vind ik het leuk om in mijn tegenwoordig bijna zeldzame vrije tijd lekker series te kijken, boeken te lezen (wat ik echt veel te weinig doe) en koffietjes doen met vriendinnetjes. Ook schrijven vind ik ontzettend leuk, ik heb een tijdje geschreven voor een andere mamablog. Waarom dan mijn eigen blog? Allereerst voor mezelf, een digitaal dagboek, over alles wat er gaande is in mijn leven. Verder heb ik gemerkt dat ik graag ervaringsverhalen van anderen lees en alles wat los en vast zit lees over de ontwikkeling van een baby. Nu ik mezelf ook een klein beetje ervaringsdeskundige mag noemen, besloot ik mijn ervaringen met jullie te delen.

Happy Little Fox

En zo ontstond Happy Little Fox. Waarom die naam? Als je weet dat ik sinds ik getrouwd ben de naam Vos heb mogen aannemen en wij afgelopen februari een klein en vrolijk Vosje hebben mogen verwelkomen, kun je de rest vast zelf bedenken (ja, zo origineel was ik!). Wat ik allemaal wil met Happy Little Fox? Ik droom van een mooie mama-lifestyle blog die veel bezoekers trekt en waarin ik mijn ei kwijt kan. Dat komt natuurlijk niet vanzelf. Ik wil structureel posts plaatsen over diverse onderwerpen. Ik hoop dit met humor, zelfspot en enige sarcasme te kunnen doen.

Mijn plannen zijn nog in ontwikkeling. Onderwerpen waarover je sowieso zult gaan lezen is natuurlijk het moederschap, babytalk en koken. Heb je een onderwerp waar je graag meer over wilt lezen? Laat het achter in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *