TV favorieten

Tv kijken, er is altijd wel wat over te doen. Ik las laatst een artikel waarin stond dat behoorlijk wat kinderen onder de 4 meer dan 3 uur per dag tv kijken. Daar schrik ik van, dat vind ik veel. Noud mag wel tv kijken, maar dat beperken wij in tijd en moment. Noud heeft inmiddels wel een aantal favorietjes en die deel ik graag met jullie!

Bumba

Bumba, wie kent hem niet? De altijd goedlachse clown, die mij m’n neus inmiddels al uit komt. Noud vindt hem echter fantastisch en vraagt regelmatig om die kleine clown. Op YouTube staan 2 theatershows van Bumba en dat vindt hij erg leuk, dan doet hij ook vrolijk mee.

Robocar Poli

Dit is een serie op Netflix, over een reddingsteam. In elke aflevering gebeurt er wel iets, waardoor het reddingsteam uit moet rukken. Het loopt gelukkig altijd goed af!

Teletubbies

Dit is weer echt van de laatste tijd, dat Noud dit wil zien. Ook dit zoek ik dan op op YouTube. Vooral de baby in de zon is een groot succes, hij schatert het dan uit van het lachen.

Kinderliedjes

Noud is dol op liedjes zingen, en vindt het ook leuk om dit te zien. Nou, op YouTube vind je genoeg, dus regelmatig zet ik even een playlistje op. Ook regelmatig zonder beeld, met alleen geluid, als radio zeg maar.

Nijntje

Het kleine allemansvriendje. Op Netflix staan een aantal afleveringen van Nijntje en dat mag hij graag kijken. Ook zijn er een aantal liedjes van Nijntje die hij graag mag horen.

Mag jouw kind tv kijken? En wat kijkt hij/zij dan graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *