Mijn allereerste post

blog

Kriebels in mijn buik, mijn maag maakt driedubbele salto’s. Ja stiekem vind ik het allemaal best wel een beetje spannend. Vandaag komt mijn alleréérste blogpost op mijn eigen blog online. En dat is toch wel een klein feestje waard. En natuurlijk een voorstelrondje, dus bij deze!

Wat er aan vooraf ging…

Mijn eigen blog dus. Hiervoor heb ik een tijdje voor een andere mamablog mogen schrijven, iets wat ik super leuk vond. Maar helaas stopte deze blog en dat betekende dat ik iets anders moest bedenken. Samen met de eigenaresse had ik al wat gespard over hoe we eventueel verder zouden kunnen met die andere blog, echter, besloot zij te stoppen en besloot ik om dan zelf een blog te starten. De ideeën waren er en zo is Happy Little Fox geboren.

Voorstelrondje

Nu zijn jullie vast benieuwd naar de vrouw achter deze blog (zo niet, dan kun je hier stoppen met lezen). Ik ben Kim, 26 jaren jong, jeugdzorgwerker, vrouw van en moeder van. De afgelopen anderhalf jaar was op zijn minst hectisch en snel te noemen. In een notendop: ik ben getrouwd, raakte zwanger, studeerde af, kocht een huis, raakte een baan kwijt, ben bevallen en vervolgens gestart bij een nieuwe baan. O ja, en nu dus ook nog mijn eigen blog. Ondanks de sneltreinvaart die mijn leven aan nam, heb ik ontzettend genoten van die tijd. Nu komt alles langzamerhand in een wat rustiger vaarwater, we nemen de stoptrein in plaats van een intercity, en komt er ook wat meer ritme en regelmaat (voor zover dat kan met een baby van 6 maanden).

Dit ben ik in een notendop. Ik ben heel benieuwd wie jullie zijn en dit lees ik graag in de reacties. Tevens ben ik heel benieuwd wat onderwerpen zijn, waar jullie graag over zouden lezen op mijn blog? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *