Lief Dagboek 2.0 – Week 39

img_1438

Wekelijks kun je hier op maandag een weekoverzicht van mijn week ervoor vinden. Wat hebben wij gedaan, hoe was mijn week, etc. etc. Ik vind van andere bloggers de weekoverzichten altijd één van de leukste dingen om te lezen en dacht, let’s give it a shot. Verder zie ik het als een soort dagboek, maar dan versie 2.0, voor mezelf en het lijkt me super leuk om het later nog weer terug te kunnen lezen. Lezen jullie mee hoe mijn afgelopen week was?

Week 39

Terwijl ik mijn week aan het uittypen was, dacht ik bij mezelf: Jemig, dit is volgens mij best saai. Dus toen ik bij woensdag het zelfde verhaaltje wilde typen, besloot ik dat dit niet leuk was om te lezen. Daarom besloot ik gewoon wat hoogtepunten uit mijn week te pakken.

Het begin van afgelopen week was namelijk vrij standaard. Werken en als ik heel eerlijk ben, ben ik na een dag werken gesloopt. Dus dan is het eten, Noud op bed en ’s avonds lekker chillen op de bank. Donderdagavond was ik helemaal kapot. Ik had 3 lange dagen achter elkaar gewerkt. Het enige wat ik wilde was knuffelen met mijn zoontje en een dag samen. Ik voelde me er zelfs wat schuldig over! Helaas zat dat er vrijdag ook nog niet in, want vrijdag hadden we een bruiloft aan de andere kant van het land. Vrijdagmiddag hebben we Noud dus naar zijn opa en oma gebracht en vertrokken wij richting de bruiloft. Eerst met de familie uit eten en daarna richting het feest. Dit was onwijs gezellig en leuk! We bleven overnachten in een leuk hotelletje en nadat we door de taxi opgehaald waren, doken manlief en ik gesloopt ons bed in. Zaterdagochtend besloten we na het ontbijt onze spullen te pakken en snel naar zoonlief te gaan, die we allebei toch echt wel misten. Hij had het hartstikke gezellig gehad bij opa & oma, maar wat was ik blij dat ik heerlijk met hem kon knuffelen. Na nog even wat gekletst te hebben, gingen we met z’n drietjes naar huis waar we een gezellige middag gehad hebben. Papa & mama enigszins wat brak en moe. Dit schrijf ik op zondagochtend en we hebben deze zondag niks op de planning, heerlijk. We besloten dus om een luie zondag te houden (lees: huispakken en de bank zijn onze grootste vriend) en vooral te genieten van een dag met z’n drieën.

Komende week wordt een redelijk rustitge week. Ik werk 3 dagen, we gaan eindelijk weer een keer babyzwemmen, ik ga high-teaen en verder hebben we nog geen grootste plannen.

Hoe was jullie week? En hebben jullie komende week nog dingen op de planning?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *