Moederdaginspiratie


Ja wel, het is bijna zo ver. Nog twee weekjes en dan is het weer Moederdag. Alle papa’s hebben dus nog even tijd om hun kindjes aan te sporen om een mooi cadeau te maken of dit zelf te doen als het kindje nog te jong is of een cadeautje te kopen. Vandaag wat inspiratietips.


Bonnenboekje

Vorig jaar heb ik dit zelf in elkaar geknutseld voor vaderdag, namens Noud. Ik maakte een ‘bonnenboekje’ waarin allerlei leuke uitjes stonden voor papa: een high-beer, een lunch, een vakantie, een ochtendje zwembad. Een mix van uitjes met het gezin, als partners en met vrienden. Ik drukte wat foto’s van Noud af en die plakte ik bij elk uitje.

Kookboek

Op de website van de Prenatal vond ik dit leuke kookboek. Ik heb eigenlijk vanaf het begin alles voor Noud al zelf gemaakt en potjes voeding weigert hij ook. Ik heb al twee kookboeken, maar meer inspiratie is altijd fijn! Zo’n kookboek sluit daarom perfect aan! Ik was niet op zoek naar iets, maar deze staat nu wel hoog op mijn wishlist.

Foto 

Iets wat het volgens mij bij alle mama’s goed doet, is een foto van hun prachtige kroost. Als je kindje wat ouder is, kan je kindje zelf een fotolijstje versieren en er om heen doen. Maar een foto op canvas of in een andere mooi lijst doet het natuurlijk ook altijd goed.

Een persoonlijk sierraad

Dit staat ook nog hoog op mijn wishlist. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie, symbolische ketting/armband. Niet persé met naam etc. er op, maar meer symbolisch gezien. Dus dat ik weet waar het voor staat, maar niet direct voor iedereen duidelijk. Ik heb nog niet echt gevonden waar ik naar op zoek ben (dus als iemand tips heeft waar dit te vinden is, laat het achter in de comments), maar wat ik in ieder geval heel gaaf vindt zijn de morsecode armbanden van Little Elephant

Wat vinden jullie leuke cadeautjes voor moederdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *