Shoplog Zeeman

Zo, met dit hete weer, was het nodig tijd dat Noud z’n garderobe even een update kreeg. Noud heeft namelijk niet heel veel korte broeken en echte zomerkleren, dus ik besloot even snel de Zeeman in te duiken. Terwijl ik naar binnen liep, was ik nog wat sceptisch, want de laatste tijd kon ik niet veel bij de Zeeman vinden. Maar zo waar, ik slaagde dit keer. Wat ik kocht? Dat lees je verder op.

Rompers en sokken

Werkelijk, wat er gebeurt met die sokken hier in huis… Ik weet het niet. Maar Noud had geen enkele sok meer die paste (oké, Noud z’n voeten zijn gewoon wat gegroeid, kan gebeuren) en van de sokken die nog wel pasten, had ik er meestal maar één. Ik heb blijkbaar een wasmachine die dol is op sokken. Nou goed, tijd voor wat nieuwe sokken dus. Tevens sloeg ik ook een aantal mouwloze rompers in, want met dit weer vliegen die er ook door heen.

T-shirts

Ik kocht ook gelijk wat leuke shirts. Noud heeft wel een aantal, maar ook dit houdt niet echt over. Ik vind het tevens leuk om wat te kunnen variëren. De groene met de haai met de zonnebril vond ik geniaal. Daarnaast ben ik dol op blouses voor de kleine man, dus deze geblokte kon ik natuurlijk niet laten hangen. Tot slot, het gespikkelde shirt met een haai er op. Simpel, maar heerlijk makkelijk te combineren met zo ongeveer alles.

Korte broeken

En dan waar ik uiteindelijk voor ging: korte broeken. Daar kon ik niet zo goed voor slagen bij de Zeeman, uiteindelijk kocht ik dus bovenstaande twee. Een oranje en een blauwe. Zo’n soort broek heb ik ook voor hem in het groen (ook van de Zeeman). Ze zitten lekker, zijn lekker dun en luchtig, dus dat is wel fijn, maar ik kan nou niet zeggen dat ik op slag verliefd was. Ik vind het sowieso erg moeilijk om leuke korte broeken voor de kleine man te vinden.

Wat vinden jullie van de geshopte items? En hebben jullie nog tips waar ik leuke korte broeken kan vinden? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *