Shoplog: wintergarderobe


Een nieuw seizoen en een dreumes die toe is aan een grotere maat. Dat betekende dat er even wat nieuwe spullen gekocht moesten worden om zijn kledingkast wat te kunnen aanvullen. Ik slaagde bij de Hema, de C&A en de Name-It.

HEMA

Bij de Hema hadden ze een leuke korting voor de MeerHema klanten, ideaal! Ik bestelde 3 joggingbroekjes in verschillende kleuren met 15% korting. Ik vind joggingbroekjes ideaal en die van de Hema bevallen super goed. Goede prijs-kwaliteit en in leuke kleurtjes. Ook bestelde ik nog wat simpele longsleeves, die leuk passen bij de joggingbroekjes (ook met 10% korting via MeerHema!)

C&A

Ik had nog een bon van de C&A, waarbij ik ook korting kreeg, dus ik besloot daar ook even te struinen. Ik was eigenlijk niet van plan broekjes te kopen, want die had ik inmiddels genoeg, maar kon uiteindelijk deze twee blauwe joggingbroekjes niet laten hangen voor de leuke prijs van €6,90 (ja, voor 2 ja!). Ook kocht ik nog het superleuk shirtje met de auto en een overhemdkraagje er onder. Ik hou hier zo van. Tevens kocht ik nog een lekkere dikke trui (winter is coming) in een frisse kleur blauw en een basic vestje. Tot slot kocht ik nog twee pyjama’s, want ook die mochten inmiddels wel weer een maatje groter. Goed geslaagd dus.

Name-It

(Helaas geen mooie foto van de winterjas, het lukte me niet de kleur goed te vangen. Benieuwd welke jas het geworden is? Kijk dan in m’n inspiratieblog bij de jas van Name-It). 

De winterjas schreef ik laatst al over en uiteindelijk besloot ik voor de jas van Name-It te gaan. Manlief keurde hem ook goed, hij is lekker warm en groot genoeg om de hele winter mee door te komen. De capuchon kan er af. Er zit een heel licht patroontje in de jas.

Noud is ready voor het herfst- en winterseizoen. Valt het jullie op trouwens dat ik vaak blauw koop? Ik vind die kleur hem zo mooi staan. Hij heeft overigens niet alleen maar blauw in zijn kast hangen, maar toevallig zijn deze kledingstukken bijna allemaal blauw! 

2 gedachten over “Shoplog: wintergarderobe”

  1. Leuk, ik ben ook weg van die joggingbroekjes en ga binnenkort ook weer paar aanschaffen. Had ze in 56 gekocht maar toen kreeg Milo opeens een groeispurt en nu zijn ze te klein haha. Dus denk dat ik maar maat 68 ga aanschaffen voor hem en 62 oversla 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *