New: voorleesboekjes

Ik zei het al vaker: Noud is dol op boekjes en wij zij dus vaak aan het voorlezen. Sowieso elke avond. Noud heeft een aantal favoriete boekjes, maar soms is het wel fijn om wat nieuwe boekjes te lezen. We kochten een aantal nieuwe boekjes om s avonds voor te kunnen lezen.

Dick Bruna – Kleine pluis

Nijntje is momenteel groot favoriet bij de kleine man. Het dierentuinboekje vindt hij geweldig. Omdat hij natuurlijk in januari grote broer wordt, vond ik dit boekje wel toepasselijk!

Sebastien Braun – Hoe doet dit dier? Woef! Woef!

We hebben nog een boekje uit deze serie, waar ik eerder al over schreef. Dat boekje is nog steeds een groot succes bij Noud en toen we dit boekje zagen liggen in de boekhandel, besloten we hem gelijk mee te nemen! Het zijn hele fijne, stevige boekjes, handig voor de nog niet altijd even zachtzinnige handjes van Noud. Ook vind ik de illustraties en de vormgeving van dit boekje prachtig.

Jet Boeke – Dikkie Dik in de tuin

Weer een serie waar we al wat boekjes van hebben, maar die ook nog steeds groot favoriet zijn bij de kleine man: de Dikkie Dik flapjes boeken. De andere twee boekjes die we al hebben, kent meneer al ongeveer uit z’n hoofd (en wij kunnen ze ook opdreunen), maar ze blijven succesvol, dus we hebben de collectie nog maar weer verder uitgebreid.

Zoals je kunt lezen, nieuwe boekjes uit series die we al hebben voor Noud. Herkenbaar, maar toch net even anders. Is jouw kindje ook zo dol op voorlezen? En wat lezen jullie graag?


2 gedachten over “New: voorleesboekjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *