Het leukste buitenspeelgoed


Jaaaaa! Het is al een tijdje prachtig weer en daar maak je mij heel blij mee. En niet alleen mij, ook Noud wordt er heel gelukkig van. Noud is echt een buitenkind en kan zich heerlijk vermaken! Ik deel zijn favorieten voor het buiten spelen.

Zandbak

Spelen in de zandbak, groot succes. Vaak met een schepje of een harkje. Hij graaft wat, hij gooit het over zich heen, hij proeft het even. Zijn wie iets minder gecharmeerd van, maar goed. Gevolg; zand all over, tot in z’n luier, maar een heel gelukkig kind.

Glijbaan

Ook de glijbaan vindt hij fantastisch.  We hebben een speeltuintje achter ons huis, waar ook een glijbaan is. Hij moet er uiteraard even bij geholpen worden, maar dat gezichtje als hij aan het glijden is.  Goud waard!

Schommelen

Nog zoiets wat hij fantastisch vindt. In de speeltuin bij papa op schoot, en dan het liefst zo hoog mogelijk. Ook heeft hij een eigen schommel, gekregen op zijn verjaardag. Die hangt helaas nog niet, de tuin wordt volgende week eerst gerenoveerd. Bij opa en oma hangt eenzelfde soort schommel al wel, en ook dat vindt hij fantastisch. Het liefst zo hoog mogelijk natuurlijk.

Watertafel

En last but not least, kliederen met water. Elk kind vindt dat fantastisch gok ik. Zodra het weer het toelaat, zetten we de watertafel buiten, die hij op zijn verjaardag heeft gekregen.  Vindt hij prachtig. Overigens is een teiltje of een badje met water ook prima. Momenteel vindt hij de gietertjes heel interessant, maar ook bakjes water die hij over zich zelf heen kan gooien is prima.

Waar speelt jullie kind graag buiten mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *