Het leed dat een winterjas heet

De tijd van het jaar is weer aangekomen. De dagen worden korter, donkerder en kouder. De herfst heeft zijn intrede gedaan en koning Winter staat ook te wachten. Het wordt dus tijd om na te gaan denken over een winterjas, want als ik vorig jaar iets heb geleerd, is dat de leuke exemplaren vrij vlot de deur uitvliegen. En hoewel ik het heerlijk vind om te shoppen voor Noud, vind ik jassen kopen altijd zo moeilijk. Vandaag deel ik wat inspiratie.

Jassen kopen

Ik doe vaak mijn inspiratie online op, maar ik ga toch graag een jas samen met Noud kopen, zodat hij die ook kan passen. Ik weet dat het retourneren tegenwoordig heel makkelijk en gratis kan, maar toch vind ik dat weer een extra handeling 😉 Ik vind het belangrijk bij een winterjas dat hij warm is (duh), er leuk uit ziet, maar toch ook praktisch is, dus dat Noud lekker kan buiten spelen en zich er vrij in kan bewegen. Ik heb bij mijn inspiratie zoektocht niet gekeken naar de prijzen, maar gewoon naar wat ik leuk vind. Er zitten jassen tussen die ik echt te duur vind, dus ook niet zal kopen, maar het geeft wel een beeld van wat ik mooi vind en welke richting ik op kan gaan zoeken.

 Sportieve jacks

De eerste vier jassen vind ik sportief en hier hou ik echt van! Vorig jaar had Noud ook zo´n soort jas, met felle kleurtjes. Ik ben niet zo van de teksten en opdrukken, maar vindt het wel leuk als er bijvoorbeeld een accent in zit met felle kleurtjes. Van links naar rechts: Vingino (89,95), Cars (69,95), Tumble ‘N Dry (49,95) en Name-It (36,95). De laatste jas van Name-It heeft Noud gepast en was leuk, sportief, maar ik vond hem nog wat aan de lange kant. Desondanks toch een goede kanshebber!

Parka’s 

Ik vind parka’s heel erg leuk, ik twijfel alleen nog een beetje of ze heel praktisch zijn. Van links naar rechts: Prenatal (39,99), Noppies (74,95) en Prenatal (42,99). De eerste vind ik vooral erg leuk door de gele kleur, maar ik weet helemaal niet of het Noud staat. Tevens vind ik de capuchon niet zo mooi met zo’n bontkraag en ik weet dat manlief dit verschrikkelijk vind 😉 De jas van Noppies vind ik leuk en sportief, maar dan weer erg duur. De laatste jas van Prenatal vind ik dan de leukste van deze drie.

Ik oriënteer me nog even rustig verder. Zijn jullie al klaar voor de winter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *