Shoplog Lidl

Wie mij op social media volgt, kon het gisteren al voor bij zien komen. Ik moest wat kleertjes hebben voor de kleine man en laat Lidl nou net een nieuwe collectie hebben. Toen schoonmoeders mij dit dinsdag appte, ben ik gelijk naar de webwinkel gesurft en heb een aantal items besteld. Deze had ik vrijdag allemaal in huis (de collectie was vanaf donderdag leverbaar) en vandaag deel ik mijn aanwinsten met jullie.

Rompers en kruipslofjes

Ik heb al van eerdere collecties bij de Lidl wat spullen aangeschaft en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Wel valt Lidl echt wat ruimer en sluiten de kleertjes bij mijn ventje niet altijd helemaal aan. Deze rompers vond ik zo ongelooflijk leuk. Ik heb veel blauw voor mijn mannetje, staat hem gewoon mooi, maar soms wat afwisseling is altijd leuk. Een set van 2 rompers kost €3,99. De kruipslofjes zijn nog erg groot, maat 20/21. Ik vind deze slofjes heel handig in huis. De zool is van suède, dus volledig flexibel en dat is natuurlijk goed voor het leren lopen. Deze slofjes krijgt zoonlief ook niet makkelijk uit, dus dat is helemaal ideaal. De kruipslofjes kosten €8,99.

Shirts

3 nieuwe longsleeves. 2 met print en (uiteraard) een gestreepte. In het donkerblauw en groen. Makkelijk te combineren. Ik hou van basic en vindt het soms best lastig om bepaalde dingen met een drukke print te combineren. Deze prints zijn niet overheersend en goed te combineren. Een set van 3 shirts kost €6,99.

Mijn ervaring met de Lidl shirts is ook dat ze ruim vallen. Ik heb ze nu al in maat 86/92, omdat 74/80 echt aan de korte kant wordt. Ik denk echter dat hij deze voorlopig nog niet aan kan, of het wordt een jurkje. Toevallig trok ik Noud van de week een shirt aan van een vorige collectie van Lidl. In de breedte zit hij nog ruim genoeg, maar in de lengte wordt hij echt te kort.

Broekjes

Noud heeft heel vaak joggingbroekjes aan. Hier kan hij lekker vrij in bewegen en aangezien mijn mannetje geen seconde stil zit, lijkt me dat voor hem het lekkerst zitten. Deze broekjes passen natuurlijk helemaal bij de stijl van de andere artikelen en ik besloot er voor te gaan. Dit zijn echter geen broekjes die bij winterdag aan kunnen, want ik vind ze dun. Nu zijn deze ook al maat 86/92 dus Noud kan ze nu toch nog niet aan en voor het voorjaar/zomer zijn dit heerlijke dunnen, katoenen broekjes. Een set van 2 broekjes kost €3,99.

Onesie

Oh jongens, dit is echt wel een van de hoogtepunten uit mijn aanwinsten hoor (ook qua prijs het hoogst, hahaha). Ik kan niet wachten tot mijn ventje deze aan kan. Ik zag deze en ik moest hem hebben. Toen ik hem uitpakte, verbaasde ik me over de dikte van de stof, het is echt lekker dik. Dat had ik niet verwacht. Ik zie mijn kleine ventje hier al helemaal in rondlopen en in buitenspelen. Oh heerlijk, eigenlijk wil ik hem gewoon zelf ook! Volgens mij hoort deze niet bij de nieuwe collectie, maar op de webshop van Lidl is hij nog te vinden. Hij kost €9,99.

Ik ben dolgelukkig met mijn nieuwe aanwinsten. Het zal nog even wachten zijn tot het past, maar het hangt in ieder geval al in de kast. Ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit van Lidl en zoals ik al zei: het valt wat ruimer in de breedte, maar soms zit dat ook wel net zo lekker. Wisten jullie dat je dit alles op de Lidl Webshop kunt kopen? En wat vinden jullie van de nieuwe collectie bij Lidl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *