Onmisbaar

ducks-1426008__340

Ik ben een echte lijstjesfanaat. Je kan je voorstellen dat ik mijn lol dus ook niet op kon, toen ik zag dat er wel 101 babyuitzetlijstjes bestaan, die allemaal grotendeels het zelfde waren, maar toch ook weer een klein beetje verschilden. De eerste maanden als nieuwbakken mama komt er een heleboel op je af en vandaag deel ik met je waar ik de eerste maanden met Noud echt niet zonder kon.

Hydrofiel luiers

Ik kon me niet voorstellen waar je deze dingen nou allemaal voor zou gebruiken. Maar in de eerste 2 dagen kwam ik er al achter dat ik niet genoeg van die hydrofiel luiers in huis had (ik had er 12) en heb m’n moeder gevraagd of ze nog wat extra wilde halen. Werkelijk, die dingen vlogen er in het begin door heen: op het aankleedkussen, onder het hoofdje, afdrogen, in de luiertas.

Wipstoeltje

Wij hebben een nogal nieuwsgierig klein kereltje (goh, heeft ie echt niet van zijn ouders hoor) en je maakte hem echt niet blij met lekker even op z’n rugje liggen in de box naar de boxmobiel kijken. Wij zetten dus het wipstoeltje bij ons, en dan was meneer een stuk tevredener.

Inbakerdoek

Noud was nogal een onrustige slaper en de eerste weken heeft hij onwijs veel gehuild en slapen was een behoorlijk drama. Tot we begonnen met inbakeren. Meneer sliep in eens een stuk beter en papa en mama dus ook!

Knuffels

Toen Noud van wiegje bij ons op de slaapkamer naar ledikantje op zijn eigen kamer ging, heb ik twee knuffeltjes bij hem in bed gelegd, waarvan ik eerst een paar dagen met één heb geslapen. Ik had dat ergens gelezen dat het rustgevend voor je kleintje is en het gaf mij een prettig gevoel. Noud slaapt sindsdien alleen als zijn twee konijntjes bij hem in bed liggen. Anders kan je het shaken.

Voedingskussen

Deze is ook echt onmisbaar voor ons. Met de borstvoeding heel veel gebruikt, en zelfs nu gebruiken we hem nog! Een van de beste aankopen!

Wat was voor jou onmisbaar?

2 gedachten over “Onmisbaar”

  1. Hier was de puckababy mini een uitkomst. En de drbrown flessen waren top. Hydrofielen gebruik ik nog steeds voor het afdrogen haha. Voedingskussen heb ik amper gebruikt. Maar heb ook maar kort BV gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *