Eerste verjaardag: kado-inspiratie

Nog twee weekjes en dan is het zover. Mijn kleine man wordt dan 1 jaar! Zo’n eerste verjaardag vind ik best bijzonder en we wilden daarom graag een bijzonder cadeau geven. Dus ik ben al weken aan het speuren op het internet. Vandaag deel ik wat inspiratie wat wij als ouders leuke cadeautjes  vinden om te geven.

Wheelybug

De wheely bug vind ik zo ongelooflijk schattig! Noud heeft bij beide opa’s en oma’s inmiddels een loopautootje en die vindt hij fantastisch. Voor een eerste verjaardag zou deze variant natuurlijk prachtig zijn!

Retro roller

 

We blijven nog even in het kader loopwagen. Deze is natuurlijk mega stoer. En is naast heel functioneel ook erg mooi en past later natuurlijk prachtig op een stoere jongens kamer.

Houten schommel

Deze schommel zag ik en vond ik gelijk prachtig! Hij is mooi, stoer en past eigenlijk overal wel.

ToetToet

Noud vindt autootjes fantastisch en hoe meer herrie ze maken hoe beter. Zelf vind ik de toet toet serie erg leuk, net als trouwens de zoef zoef serie. Zo’n garage is natuurlijk een leuk verjaardagscadeau en kan je uitbreiden met van alles en nog wat.

 

Duplo

Ook Duplo is een groot favoriet van Noud, hoor ik elke keer weer als ik hem van de crèche ophaal. Manlief is ook van van Lego en Duplo dus die kan niet wachten om enorme forten te kunnen gaan bouwen met zoonlief.

Zo hebben manlief en ik rustig aan rond geneusd en dit vonden wij mooie cadeaus om als ouders te geven voor een eerste verjaardag. We hebben er inmiddels een van gekozen en wat dat is? Dat lezen jullie na de verjaardag!

Wat heb jij je kindje gegeven voor zijn eerste verjaardag?

2 gedachten over “Eerste verjaardag: kado-inspiratie”

  1. Wij hebben Luca voor zn eerste verjaardag het treinset van ToetToet gegeven. Hij begint er sinds een paar weekjes echt mee te spelen. Zo leuk! Die auto’s die erbij horen zijn ook echt populair bij hem!

    1. Ah super leuk! Ik vind ToetToet zelf ook gewoon heel leuk (maar waarschijnlijk denk ik daar na de 100e keer Hetty Helicopter moeten aanhoren wel anders over) 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *