Sunday readings #7 – Stemmen

Goedemorgen. Leuk dat je weer een kijkje komt nemen. Vandaag een iets andere Sunday Readings dan dat jullie gewend zijn van mij. Ik begin namelijk even met een persoonlijke update en deel maar 1 artikel, en die heeft te maken met het stemmen wat a.s. woensdag is!

Persoonlijk

Jullie hebben de afgelopen weken ongetwijfeld gemerkt dat het rustig is op mijn blog en dat wil ik even toelichten. De afgelopen twee weken heb ik al mijn energie moeten stoppen in mijn gezin en werk en lag ik ’s avonds uitgeblust op de bank. Het is geregeld voorgekomen dat ik voor 21.00 uur al sliep. Ik had dan niet de puf meer om een blogje er uit te typen, laatst staan inspiratie. Wat het nu precies is, ik heb geen idee. Ik ben niet helemaal fit, snotterig, keelpijn, maar dat zet ook niet volledig door ofzo. Tel daarbij op dat Noud weer even in een fase zit en zich geregeld ’s nachts even laat horen en de lamlendigheid is compleet. Ofzo. Nou ja, dus dat.

Stemmen

Jongens, 15 maart is het zo ver! Tijd om te stemmen! En ik ben helemaal niet veel bezig met politiek of iets, maar stemmen is héél belangrijk! Iedereen die mag stemmen en kan stemmen: doe dat. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog niet weet waarop ik ga stemmen en ik moet me er nog even flink in verdiepen. Ik weet in ieder geval wel waar ik niet op ga stemmen. Belangrijke peilers voor mij zijn: zorg, jeugdzorg. arbeid en gezin. Ik moet me nog verdiepen in wat alle partijen nou precies zeggen. Op het Nederlans Jeugdinstituut is een samenvatting te vinden van wat de politieke partijen zeggen over de Jeugdhulp.

Fijne zondag! En weten jullie al waar jullie op gaan stemmen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *